na-rivnenschini-pislya-vesillya-shestero-lyudey-potrapili-do-likarni-z-otruyennyam

На Рівненщині після весілля шестеро людей потрапили до лікарні з отруєнням

 • 9039 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. За фактом отруєння шістьох людей в одному з ресторанів у Рівненському районі зареєстрували кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба Рівненської місцевої прокуратури, передає УНН.

Раніше шестеро людей були госпіталізовані до Рівненської центральної міської лікарні з симптомами гострого харчового отруєння після святкування весілля у ресторані в селі Колоденка Рівненського району.

"У зв’язку із цим Рівненським районним відділенням поліції Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України. Санкція статті передбачає відповідальність працівників закладу за порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними. У даний час вживаються всі необхідні заходи для встановлення причин масового отруєння та притягнення винних у цьому осіб до відповідальності", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, до лікарні з отруєнням потрапили 15 людей, які святкували день народження в кафе у селі Суходоли Львівської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП