na-rivnenschini-pyaniy-cholovik-kinuv-u-lyudey-granatu

На Рівненщині п’яний чоловік кинув у людей гранату

 • 13027 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. На Рівненщині, у селі Рокитне, нетверезий молодик кинув під ноги гранату молодій парі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, передає УНН.

"Поліцейські з’ясували, що другого січня близько 20 години на вулиці Пролетарська у селищі Рокитне до хлопця та дівчини підійшов нетверезий молодик та почав конфліктувати. Згодом він дістав з кишені куртки гранату, яку кинув під ноги парі", - йдеться у повідомленні.

Граната не вибухнула. Налякана дівчина відразу зателефонувала на 102. Почувши це, зловмисник підняв небезпечний предмет і подався геть. Його затримали на сусідній вулиці поблизу місця проживання.

Поліція виявила в кишені куртки 20-річного рокитнівчанина та вилучила корпус ручної осколкової гранати "Ф-1" і відокремлений запал до неї, які направлені для проведення експертизи.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчиненні хуліганства за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють також походження гранати.

Нагадаємо, в одному з будинків у Тернопільській області вибухнула граната, через що травмувалися п'ятеро молодих людей віком від 15 до 22 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП