na-rivnenschini-rekonstruyuyut-futbolne-mini-pole

На Рівненщині реконструюють футбольне міні-поле

 • 9668 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У місті Дубно, що на Рівненщині, реконструюють спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри у міні-футбол, передає УНН із посиланням на ProZorro.

Спортивний майданчик розташований на території ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 за адресою: пров. Шкільний, 2.

Тендер із реконструкції міні-поля проводив Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації.

Участь у тендері взяло три компанії, попереднім переможцем закупівлі є компанія "Фіалка" (очікує рішення тендерного комітету).

Як писав УНН, за рік, за підтримки Федерації футболу України, по всій країні вдалося побудувати і реконструювати близько тисячі міні-майданчиків для футболу.

Раніше у ФФУ повідомили, що ставлять собі за мету "реалізувати дуже амбітний "план Маршалла", який передбачає появу в Україні до 2020 року близько 2500 нових футбольних майданчиків, а також ще 50 стадіонів.

Відзначимо, що керівництво ФФУ окремі активісти критикують за масштабність проекту з будівництва футбольної інфраструктури в Україні. Усі звинувачення щодо цієї теми і функціонування заводу "ФФУ Продакшн" (щодо створення штучного футбольного покриття), зокрема, президент ФФУ назвав елементом "інформаційної війни", заявивши, що і далі буде всіляко сприяти будівництву полів і стадіонів у країні.

Українські Національні Новини

Спорт