na-rivnenschini-vikrili-pidpilniy-tsekh-iz-virobnitstva-derevnogo-vugillya

На Рівненщині викрили підпільний цех із виробництва деревного вугілля

 • 12697 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. На Рівненщині на земельній ділянці виявили і вилучили 15 бочок, які використовували для випалювання деревного вугілля без дозвільних документів. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Рівненської області.

“За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря (ч. 1 ст. 241 КК України). Так, 17 липня 2020 в ході санкціонованого огляду земельної ділянки на території Березнівського району виявлено 15 бочок, призначених для випалювання деревного вугілля. Усі були завантажені сировиною та працювали”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ділянка, на якій розташовані бочки, мала площу 5,7 га і була призначена для ведення особистого селянського господарства.

“Під час огляду також встановлено, що фізична особа-підприємець, який здійснював господарську діяльність на цій ділянці, не має права користування нею, як не має і відповідних дозвільних документів. В ході проведених слідчих дій правоохоронцями вилучено 15 металевих бочок, які функціонували, а також понад 15 тонн незаконно виготовленої продукції”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі, розшукові, дії.

Нагадаємо, на Вінниччині викрили посадовців держпідприємства на оборудках з порубкою лісу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП