na-rivnenschini-vnaslidok-dtp-odin-z-vodiyiv-potrapiv-do-reanimatsiyi

На Рівненщині внаслідок ДТП один з водіїв потрапив до реанімації

 • 13979 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. У Рівненській області через зіткнення двох автомобілів один з водіїв потрапив до реанімації із закритою черепно-мозковою травмою. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Рівненської області.

Так, ДТП сталася сьогодні, 24 листопада, близько першої години ночі.

"Поліцейські встановили, що 31-річний дубровиччанин – водій автомобіля BMW, під час проїзду перехрестя вулиць Поштова-Шевченка не надав переваги у русі та допустив зіткнення з автомобілем Peugeot, яким керував 25-річний житель села Рудня Дубровицького району. Унаслідок ДТП останній із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та гематомою доставлений до Дубровицької районної лікарні, госпіталізований у реанімацію", - йдеться в повідомленні.

Також у водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Водій BMW, а також двоє пасажирів, які були в автомобілях — не постраждали.

"Транспортні засоби із механічними пошкодженнями доставлені на територію відділення поліції", - зазначається в повідомленні.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ДТП на Донеччині загинула одна людина, ще четверо постраждали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП