na-rivnenschini-zatrimala-vodiya-vantazhivki-za-dtp-z-chotirma-zhertvami

На Рівненщині затримали водія вантажівки за ДТП з чотирма жертвами

 • 15639 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. На Рівненщині затримали водія вантажівки, який виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося ДТП за участі трьох легковиків - загинуло четверо осіб, в тому числі - трирічна дитина. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"Автопригода за участю вантажівки та трьох легковиків, внаслідок якої загинуло четверо осіб сталася вчора, 7 червня, о 18:25 на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Вересневе. Поліцейські на місці події встановили, що 26-річний житель Вінницької області, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Actros із напівпричепом, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на зустрічну смугу руху, де спочатку зіткнувся із автомобілем Audi А6 на іноземній реєстрації під керуванням 44-річного рівнянина, а потім — із автомобілем Chevrolet Aveo, яким керував 60-річний житель Волинської області. У подальшому, автомобіль Audi А6 відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем "ЗАЗ 11026" під керуванням 38-річного жителя Рівненського району", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що від удару автомобіль Chevrolet Aveo злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій та троє пасажирів вказаної іномарки: 49-річний житель Волинської області, його 44-річна дружина, а також їх трирічний онук із Житомира.

Зазначається, що також у ДТП травмувався 44-річний водій автомобіля Audi А6. Чоловіка доставили до Рівненської центральної міської лікарні, де медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму та перелом ноги.

"Керманича вантажівки слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей), а також обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років", - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що всі водії, відповідно до медичного освідування, були тверезі, втім у них іще відібрали зразки крові. Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик села Городок.

Нагадаємо, на Рівненщині внаслідок масового ДТП загинули четверо осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП