na-rizdvo-ryatuvalniki-pratsyuvatimut-v-posilenomu-rezhimi

На Різдво рятувальники працюватимуть в посиленому режимі

 • 7968 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. На період відзначення Різдва Христового на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та понад 2 тис. одиниць рятувальної техніки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає УНН.

"На період святкування Різдва Христового підрозділи ДСНС України переходять на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру", - йдеться в повідомленні.

У відомстві відзначили, що посилили моніторинг щодо пожежної безпеки в місцях масового скупчення людей, на потенційно небезпечних об'єктах та об'єктах державного значення.

"Загалом, до 9-ї ранку 8 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС. А також, в готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26", - повідомила прес-служба ДСНС.

Як повідомляв УНН, ДСНС попередила українців про сніголавинну небезпеку в Карпатах

Українські Національні Новини

Суспільство