na-sayti-olimpiyskikh-igor-timchasovo-okupovaniy-krim-vidrizali-vid-ukrayini

На сайті Олімпійських ігор тимчасово окупований Крим "відрізали" від України

 • 21811 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. На офіційному сайті Олімпійських ігор в Токіо тимчасово окупований Крим "відрізали" від материкової України лінією, передає УНН.

Деталі

Так, у спливаючому вікні Olympics - Cheer Zone між материковою Україною та тимчасово окупованим Кримом позначена межа.

Скандали навколо команди організаторів Олімпіади-2020

Відомо вже про декілька великих скандалів, пов’язаних з організаторами Олімпіади в Японії. Зокрема, 19 липня прохання про відставку подав призначений композитором церемонії відкриття Ігор 52-річний музикант Кейго Оямада. Після його призначення на цю посаду в японських ЗМІ з’явилися цитати з інтерв’ю, яке він дав одному з місцевих музичних журналів у 1994 році. У ньому Оямада зізнавався, що під час навчання в школі систематично знущався над однокласниками з обмеженими можливостями. При цьому він сміявся, описуючи свої вчинки. У результаті слова музиканта викликали обурення жителів Японії, які закликали відсторонити його від участі в церемонії відкриття Ігор. В оргкомітеті Олімпіади засудили дії Оямади, але заявили, що не відмовлятимуться від його музики для церемонії відкриття Ігор.

Також режисер церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор в Токіо 48-річний Кентаро Кобаясі покинув 22 липня свою посаду після скандалу.

Олімпійські ігри пройдуть з 23 липня по 8 серпня.

Українські Національні Новини

Суспільство