na-shulyavskomu-mostu-u-kiyevi-proveli-viprobuvannya-pered-vidkrittyam

На Шулявському мосту у Києві провели випробування перед відкриттям

 • 49660 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У столиці відбулося випробування Шулявського шляхопроводу перед відкриттям, по ньому пустили вісім 30-тонних транспортних засобів. Фотографії з випробувань опублікував мер Києва Віталій Кличко у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Відбулися випробування Шулявського шляхопроводу. Поки по ньому їздили вісім 30-ти тонників, ми з будівельниками стояли під мостом. Є в них така традиція", - зазначив Київський міський голова.

Додамо, за даними КМДА, наприкінці цього тижня планується відкрити рух транспорту новим мостом. Для того, щоб запустити рух Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана до кінця цього року, будівельники без вихідних працюють і вдень, і вночі. Новий міст вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку.

Після цього і відбулося випробування. Йдеться про технічні випробовування шляхопроводу після завершення дорожніх робіт. На ньому мали встановити спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування мали залучити вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження.

Як повідомляв УНН, реконструкцію мосту почали 17 березня. Це сталося після того, як 27 лютого 2017 року обвалилася частина Шулявського шляхопроводу.

Українські Національні Новини

Київ