na-skhidnomu-napryamku-vorog-vvodit-ostanni-boyezdatni-rezervi-yaki-maye-sili-oboroni-tavriyskogo-napryamu

На східному напрямку ворог вводить останні боєздатні резерви, які має – Сили оборони таврійського напряму

 • 687853 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. На східному напрямку ворог вводить останні боєздатні резерви, які має, повідомив в ефірі телеканалу “Київ” керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Олексій Дмитрашківський, передає УНН.

Цитата

“Ворог вводить останні боєздатні резерви, які має. Вчора-позавчора ввів підрозділ 98 бригади - це спецназ, яким доповнили 155-ту бригаду. Сьогодні стало відомо про введення двох танкових рот. Ситуація складна через обстріли, ми маємо втрати. Але втрати ворога значно більші, ніж наші", – зазначив Дмитрашківський

Деталі

За його словами, цієї ночі окупанти 4 рази спробували атакувати українські позиції, натомість було 122 обстріли. Був нанесений один авіаційний удар на Донецькому напрямку.

Водночас за минулу добу окупанти втратили 15 своїх танків у районів Спартака та Водяного, а також 9 одиниць ворожих БМП.

Доповнення

Речник Східного угруповування військ ЗСУ Сергій Череватий заявив, що окупанти продовжують вести активні наступи на Бахмутському та Лимансько-Куп’янському напрямках, застосовуючи всі типи артилерії та бронетехніку.

Українські Національні Новини

Війна