na-sogodni-vdaliy-chas-zminiti-staru-kvartiru-na-novu-ekspert

На сьогодні вдалий час змінити стару квартиру на нову - експерт

 • 11616 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. На сьогодні, зважаючи на вартість житла на первинному ринку, вдалий час змінити старе житло на нове. Таку думку у коментарі УНН висловив експерт з нерухомості Андрій Ярема.

Він вважає, що окрім переваг на зразок нових комунікацій, на сьогодні житло у новобудовах має ще й перевагу у ціні.

"Щодо переваг первинного житла над вторинним - тут все традиційно: нові комунікації, теплі будинки та й банально товарний вигляд. Усім хочеться заходити до гарного під'їзду та їздити новими ліфтами. І якщо раніше первинний ринок нерухомості був дорогим, то сьогодні ціни чи не зрівнялись із вторинним - а подекуди і того нижчі. Тому, звісно, якщо покупці вагаються, міняти їм сьогодні стару квартиру на нову - час для цього вдалий", - сказав А.Ярема.

Як повідомляв УНН, також експерти вважають однією з переваг придбання житла на первинному ринку можливість скористатися знижками від забудовника та партнерськими програмами, наприклад програмою "Від мрій – до дій" від "Київміськбуду" та "Кристалбанку". Йдеться про кредитування на строк до 20 років. При цьому покупцеві необхідно сплатити 50% першого внеску вартості квартири, решту можна взяти на наступних умовах: перший рік - 5%, другий і третій - 7,5%, далі - ставка кредиту становить 24%.

Українські Національні Новини

Економіка