na-stolichnikh-osokorkakh-vodiy-na-smert-zbiv-pishokhoda

На столичних Осокорках водій на смерть збив пішохода

 • 16510 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. В Києві п’яний чоловік вилетів на тротуар та збив двох пішоходів. В результаті 23-річна жінка загинула на місці, ще одну людину було госпіталізована. Про це в коментарі УНН розповів прессекретар Дарницького управління поліції ГУНП у Києві Євген Лавкін.

Близько о півночі до поліції надійшло повідомлення про те що на проспекті Миколи Бажана біля станції метро Осокорки автомобіль збив пішоходів.

"Поліцейські на місці пригоди встановили, що відбулося зіткнення автомобілів Renault та Lexus, внаслідок чого остання іномарка в некерованому стані виїхала за межі проїзної частини, де на тротуарі скоїла наїзд на двох перехожих. В результаті 23-річна киянка від отриманих травм загинула на місці, 20-річного місцевого жителя було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями", - розповів Лавкін.

Також він зазначав, що за попередніми даними, 21-річний водій Lexus перебував в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримано.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - сказав Лавкін.

Нагадаємо, з’явилися подробиці ДТП із чотирма загиблими на Київщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП