na-stolichniy-darnitsi-cholovik-gulyav-zi-snayperskoyu-gvintivkoyu

На столичній Дарниці чоловік гуляв зі снайперською гвинтівкою

 • 8568 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. У Дарницькому районі Києва поліція затримала чоловіка, який мав при собі снайперську гвинтівку та набої до неї. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м. Києві, передає УНН.

"У ході операції "Зброя та вибухівка" столичні правоохоронці отримали оперативну інформацію про зберігання зброї на території Києва. Під час перевірки наданих відомостей, співробітники Дарницького управління поліції спільно із працівниками Служби безпеки України затримали чоловіка, у якого вилучили снайперську гвинтівку та набої", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці провели обшук у помешканні підозрюваного. Звідти поліцейські також вилучили предмет, схожий на автомат Калашникова та пневматичний пістолет.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання фігуранту міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, співробітники поліції київського метрополітену вилучили у ймовірного торгівця зброєю гранати.

Українські Національні Новини

Київ