na-stolichnomu-mostu-patona-zitknulisya-pyat-avtivok-ye-postrazhdali

На столичному мосту Патона зіткнулися п'ять автівок, є постраждалі

 • 16527 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Внаслідок зіткнення п’яти автомобілів на мосту Патона у Дніпровському районі столиці постраждало три особи. Поліцейські встановлюють механізм і причини аварії. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на мосту Патона. Попередньо встановлено, що під час руху у бік Наддніпрянського шосе водій автомобіля Audi не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.

"У результаті відбулося зіткнення п’яти автівок. Внаслідок події постраждали двоє водії та пасажир одного з авто. Лікарі їх госпіталізували у стаціонар із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості", - повідомили у поліції.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Поліцейські встановлюють обставини та механізм автопригоди, вивчають записи з камер відеонагляду та відеореєстраторів транспортних засобів. За результатами перевірки буде ухвалено рішення щодо надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, на Львівщині внаслідок зіткнення двох іномарок травмувалися четверо людей.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі Львова сталася різанина

     • 21471 переглядiв

    На Львівщині автобус на смерть збив людину

     • 14324 переглядiв

    У Харкові в метро у чоловіка вилучили бойову гранату

     • 8371 переглядiв

    Запаси газу у ПСГ зменшилися до 17,19 млрд куб. м

     • 10275 переглядiв