na-sumschini-cholovik-probiv-legenyu-materi-trokh-ditey

На Сумщині чоловік пробив легеню матері трьох дітей

 • 10187 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. На Сумщині чоловік пробив легеню матері своїх трьох малолітніх дітей. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

За даними поліції, повідомлення про жінку з ножовим пораненням надійшло від співробітників служби "швидкої допомоги". За вказаною адресою в один з населених пунктів Шосткинського району одразу виїхали співробітники поліції.

Як встановили правоохоронці, 38-річна постраждала приймала вдома гостей, серед яких був і колишній чоловік. Під час сварки нетверезий 31-річний чоловік схопив зі столу ножа та наніс колишній дружині проникаюче ножове поранення в область серця.

Зазначається, що він завдав удар ножем в область грудей, пошкодивши при цьому легеню.

За словами самої постраждалої, вона голими руками ухопилась за ножа, попереджаючи наступний удар, що цілив в її тіло.
Присутні гості відтягли розлюченого чоловіка від господині дому та викликали "швидку".

"У скоєному підозрюваний зізнався. Свій вчинок пояснює дією алкоголю та ущипливими відповідями колишньої дружини, які йому дуже не сподобались", - розповів начальник Шосткинського відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Наразі потерпіла жінка одужує під наглядом медиків.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – навмисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині затримали підозрюваного, який кухонним ножем вбив односельця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП