na-sumschini-gospitalizovano-odnu-osobu-z-pidozroyu-na-koronavirus

На Сумщині госпіталізовано одну особу з підозрою на коронавірус

 • 26359 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. До Сумської обласної інфекційної лікарні госпіталізовано одну особу з підозрою на коронавірус, який провокує захворювання COVID-19. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Сумської міської ради.

Так, під час щопонеділкової апаратної наради в.о. начальника відділу охорони здоров’я Олена Чумаченко проінформувала, що ситуація з захворюваністю на коронавірусну інфекцію у Сумах є стабільною – хворих на COVID-19 серед сумчан немає.

"За словами посадовиці, протягом вихідних до лікувальних закладів звернулись дві дитини, у яких було відібрано матеріали та відправлені на дослідження. Також в обласній інфекційній лікарні на лікуванні перебуває одна особа з підозрою захворювання на коронавірусну інфекцію, однак наразі триває її обстеження, результати поки що невідомі", - йдеться у повідомленні.

Також, повідомляється, що ситуація з захворюваністю на коронавірусну інфекцію у Сумах є стабільною – хворих на COVID-19 серед сумчан немає.

Нагадаємо, в Україні підтверджено п'ять випадків COVID-19.

Як повідомлялося раніше в УНН, стан двох жінок, у яких підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19 в Чернівецькій області, наразі стабільний.

Додамо, в Україні зафіксовано одну смерть від коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство