na-sumschini-stalasya-pozhezha-u-domogospodarstvi-deputata

На Сумщині сталася пожежа у домогосподарстві депутата

 • 7619 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Пожежа сталася у домогосподарстві депутата Сумської обласної ради. Про це повідомив відділ комунікації поліції Сумської області, передає УНН.

"Повідомлення про загоряння надійшло до Кролевецького відділення поліції о 4:02 від диспетчера місцевої пожежної частини. На виклик негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що відбулося загоряння господарчої споруди - цегляного сараю з шиферною покрівлею. Власник подвір'я, де сталася пожежа, - 38-річний депутат Сумської обласної ради 7 скликання, постійно проживає у Шостці", - йдеться в повідомленні.

Пожежу ліквідували. Вогнем було знищено покрівлю та перекриття розміром 24х6 м. Потерпілих внаслідок загоряння господарчої споруди не має.

"В поліції подію зареєстрували. Наразі відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу чи іншим загально небезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило … інші тяжкі наслідки), в рамках якого встановлюється причина займання", - зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, біля будинку депутата Конотопської міської ради стався вибух

Українські Національні Новини

Кримінал та НП