na-sumschini-tekhnika-voroga-vse-sche-zalishayetsya-u-pevniy-blizkosti-do-kordonu-dpsu

На Сумщині техніка ворога все ще залишається у певній близькості до кордону - ДПСУ

 • 279308 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У Сумській області почався процес відновлення контролю за державним кордоном, однак техніка ворога залишається у певній близькості до кордону. Про це під час брифінгу повідомив помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Цитата

“У Київській, Чернігівській, Сумській областях починається процес відновлення контролю за державним кордоном, де ділянки не були контрольовані раніше. Зокрема, у прикордонних підрозділах, наголошу, що вони розташовуються на певній віддаленості від кордону – у всіх цих трьох областях вже підняті державні прапори України… Але є інформація, що у Сумській області техніка ворога залишається у певній близькості до кордону”, – наголосив Демченко.

Деталі

Він додав, що з того боку здійснюються фортифікаційні заходи поряд із кордоном, що також несе подальшу небезпеку військовослужбовцям Державної прикордонної служби.

Тому українські захисники цього не допускають, а зі свого боку також створюють необхідні умови для того, щоб з боку України вівся контроль за кордоном та були безпечні умови, передусім, для військовослужбовців.

Доповнення

8 квітня стало відомо, що українські захисники повністю звільнили Сумську область від російських загарбників. Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький повідомив, що територія області не є безпечною через велику кількість замінованих та необстежених ділянок.

Українські Національні Новини

Суспільство