na-sumschini-vikrili-mini-zavod-iz-vigotovlennya-kontrafaktnogo-spirtu

На Сумщині викрили міні-завод із виготовлення контрафактного спирту

 • 12232 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. На Сумщині викрили міні-завод із виготовлення недоброякісної сировини. Виробляли підакцизну продукцію, що може становити загрозу для життя та здоров’я людей. Про це повідомляє УНН із посилання на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

"…припинено діяльність підпільного міні-заводу із незаконного виробництва спирту (ч. 2 та 3 ст. 204 КК України)", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, службові особи одного з підприємств у місті Суми в промислових масштабах з недоброякісної сировини виробляли підакцизну продукцію, що може становити загрозу для життя та здоров’я людей.

У результаті проведеного обшуку за місцем розташування підпільного міні-заводу вилучено близько 10 тис літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту, 340 літрів готової продукції, пластикові каністри та обладнання для незаконного виготовлення підакцизної продукції, а також вантажний автомобіль. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить понад 3 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо призначення судових експертиз вилученої рідини.

Нагадаємо, на Хмельниччині повідомлено про підозру трьом членам організованої злочинної групи, які незаконно виготовили та реалізовували фальсифікований алкоголь на суму більше 1,7 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП