na-sumschini-zatrimali-cholovika-cherez-kontrabandu-igrashok-z-rf

На Сумщині затримали чоловіка через контрабанду іграшок з РФ

 • 17473 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. На Сумщині затримали 23-річного чоловіка, який переніс з Росії 6 ящиків з дитячими іграшками. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

"На Сумщині затримали порушника кордону, який переніс з Росії 6 ящиків з дитячими іграшками. Контрабандиста зупинили біля села Попівка, що у Великописарівському районі", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що про можливу спробу незаконного переміщення товарів прикордонники дізнались завчасно та влаштували засідку.

Наряд виявив, що порушник за допомогою дошки влаштував місток через протитранспортний рів на кордоні. Після того, як 23-річний житель Сумщини переніс ящики, він був затриманий. На чоловіка оформили адмінпротокол за незаконне перетинання державного кордону. Міру відповідальності завтра йому обиратиме суд. Ящики з іграшками доставили у прикордонний підрозділ, їх встановленим порядком передадуть в митницю.

Нагадаємо, у Луганській області прикордонники виявили біля кордону 20 ящиків, в яких було близько однієї тисячі маленьких каченят, яких контрабандисти хотіли переправити через кордон, проте близько 400 каченят не перенесли створених умов.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП