na-sumshchyni-vvodiatsia-obmezhennia-na-prodazh-alkoholnykh-napoiv-ova

На Сумщині вводяться обмеження на продаж алкогольних напоїв - ОВА

 • 59928 переглядiв

У Сумській області вводиться обмеження на продаж алкогольних напоїв з 21:00 до 8:00, за винятком територій можливих або активних бойових дій.

У Сумській області вводять обмеження на продаж алкогольних напоїв. Реалізація алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі та закладах ресторанного господарства буде заборонена у період з 21:00 до 8:00 години ранку. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Відповідний спільний наказ був підписаний головою Сумської обласної військової адміністрації Володимиром Артюхом та командиром оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Дмитром Красильниковим,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що відповідно до Наказу № 3-ОД/29 від 25 березня 2024 року, реалізація алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі та закладах ресторанного господарства буде заборонена у період з 21:00 до 8:00 години наступного дня, за винятком територій можливих або активних бойових дій.

Нагадаємо

25 березня російські війська 5 разів обстріляли прикордонні райони та населені пункти Сумської області, зафіксувавши 11 вибухів від мінометних та артилерійських обстрілів у 4 населених пунктах.

Військові на Сумщині ущільнюють укріплення трьох ліній оборони - ОК "Північ"19.03.24, 09:54 • [views_0]