na-tankerakh-u-chornomu-mori-pislya-pozhezhi-zberigayetsya-zagroza-vibukhu

На танкерах у Чорному морі після пожежі зберігається загроза вибуху

 • 9929 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Пожежа на танкерах "Маестро" і "Канді" в Чорному морі, що спалахнула 21 січня, до ранку суботи загасити не вдалося, а загроза вибуху зберігається. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах, передає УНН.

"Судна горять, ведеться їх охолодження - поливають", - сказав співрозмовник агентства, пояснивши, що зараз вигорає скраплений газ, що був на танкерах.

Він уточнив, що загроза вибуху наразі не виключається. Обидва судна стоять на якорі.

Нагадаємо, пожежа на танкерах "Маестро" і "Канді", що належать турецькій компанії, виникла 21 січня у районі Керченської протоки. За попередніми даними, інцидент стався під час перевантаження палива з одного судна на інше. На борту "Канді" перебували 17 осіб, з них дев'ять - громадяни Туреччини, вісім - Індії. На борту "Маестро" перебували 15 осіб, у тому числі громадяни Туреччини та Індії. Врятувати вдалося 12 людей, знайдені тіла десяти, пошуки ще десяти моряків тривають.

Як повідомляв УНН, 25 січня у Росморрічфлоті заявили, що пошукова операція у районі Керченської протоки в Чорному морі, де горять два іноземні танкери, була завершена, шансів знайти зниклих моряків живими немає.

Українські Національні Новини

Новини Світу