na-tavriyskomu-napryamku-sili-oboroni-mayut-uspikhi-shershen

На Таврійському напрямку Сили оборони мають успіхи - Шершень

 • 361328 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Сили оборони мають певні успіхи на Таврійському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах. В обороні без втрат позицій. Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку майор Валерій Шершень під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«На Таврійському напрямку триває системна робота, в наступі маємо певні успіхи, закріплюємося на досягнутих рубежах. В обороні без втрат позицій»,- повідомив Шершень.

Деталі

За його словами, противник зосереджує основні зусилля на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

«Протягом минулої доби відбулося 20 бойових зіткнень, тільки в районі міста Мар’янка зафіксовано 15 важких штурмів. Російські окупаційні війська мають на меті своїми наступальними діями зупинити український наступ, зруйнувати наші плани з деокупації, щоб зокрема, відтягнути резервні сили в район Авдіївки та Мар'їнки і в такий спосіб послабити нашу наступальну місію», - розповів Шершень.

Тому за його словами, росіяни діють одночасно на кількох точках.

«Якщо брати увесь фронт, то це п’ять таких точок активностей ворога. У зоні відповідальності угрупування «Таврія» йдеться про Авдіївку та Мар'їнку. Така стратегія безуспішна. Акцентуємо, що на Мар'їнському напрямку Сили оборони успішно продовжують стримувати наступ російських військ, в районах міста Мар'їнка та Красногорівки», - сказав Шершень.

Доповнення

За минулий тиждень на Таврійському напрямку було знищено 134 одиниці ворожої зброї та техніки та 36 складів боєприпасів противника й 2 склади з пально-мастильними матеріалами.

Нацгвардія готує плацдарм для розширення та продовження наступу на Авдіївському напрямку.

Українські Національні Новини

Війна