na-teritoriyi-svyato-uspenskogo-monastirya-odesi-stalas-pozhezha-politsiya-zayavila-pro-pidpal

На території Свято-Успенського монастиря Одеси сталась пожежа: поліція заявила про підпал

 • 29025 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Пожежники Одеси ліквідували загоряння, що сталось в ніч на 24 квітня на території Свято - Успенського чоловічого монастиря. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України, передає УНН.

"24 квітня о 00:40 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, про загоряння будівлі на території Свято - Успенського чоловічого монастиря. До місця виклику через 6 хвилин прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. На час прибуття рятувальників спостерігалось загоряння відкритим полум'ям окремо розташованої дерев'яної господарської будівлі. Рятувальники локалізували пожежу о 02:45 та її ліквідували о 03:41 на площі 480 кв.м", - повідомили у ДСНС.

Повідомляється, що внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, дрова, сіно, лакофарбові матеріали в тарі. Загиблих та постраждалих немає. Версій події у ДСНС не назвали.

В той же час на брифінгу у п’ятницю начальник поліції Одеської області Олег Бех повідомив, що поліція вбачає головною версією підпал.

"На даний час ще працюють слідчі і оперативні працівники. У нас вже є відповідна версія того, що сталось – це був умисний підпал. Підпал ми бачимо на даний час саме в трьох місцях – два транспортні засоби і склад, де також був очаг підпалу. На даний час ми працюємо і зробимо все, щоб розібратись в тому що сталось і притягнути до відповідальності винну особу", - сказав він.

Нагадаємо, раніше цього тижня у Херсоні невідомий чоловік підпалив пляшку із горючою рідиною, кинув її на поріг будівлі іудейської релігійної общини.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом спроби підпалу будівлі іудейської релігійної общини. Зазначається, що в ході огляду території та відео з камер спостереження поліцейські встановили, що зловмисників було двоє.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Найближчим часом планується засідання РНБО: що відомо

     • 17465 переглядiв

    Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

     • 43045 переглядiв

    Коронавірус на Вінниччині підтверджено у 370 осіб

     • 12588 переглядiв

    У зоні ООС військовий ЗСУ розстріляв товаришів по службі

     • 99620 переглядiв

    У МОЗ розповіли, що робити при відмові у госпіталізації

     • 34426 переглядiв

    Саакашвілі приїхав на зустріч зі "слугами народу"

     • 16190 переглядiв