na-ternopilschini-ne-rozminulis-legkovik-ta-pasazhirskiy-mikroavtobus-postrazhdali-9-osib

На Тернопільщині "не розминулись" легковик та пасажирський мікроавтобус: постраждали 9 осіб

 • 19247 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. У Тернопільській області пасажирський мікроавтобус потрапив у ДТП із легковиком. Як повідомили у поліції, в результаті аварії 9 осіб травмовано, передає УНН.

Деталі

Автопригода з потерпілими трапилася в середу, 8 грудня, близько 17 години поблизу села Лозова Тернопільського району. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися рейсовий мікроавтобус “Mercedes-Benz” та автомобіль “Volkswagen Passat”.

За попередньою інформацією, за медичною допомогою з травмами різного ступеня важкості звернулися 9 потерпілих, серед них — водій маршрутного мікроавтобуса, який курсував з Тернополя до Кременця.

На місці події працює слідчо-оперативна група ГУНП в Тернопільській області та Збаразького відділення поліції.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

7 грудня, близько 7:55, поблизу села Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Н-27 Чернігів-Грем’яч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом, що їхав до Чернігова.

ДТП забрала життя, за попередніми даними, 13 людей. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив, що водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП