na-ternopilschini-u-narkotorgovtsiv-viluchili-tovaru-na-ponad-1-milyon-griven

На Тернопільщині у наркоторговців вилучили "товару" на понад 1 мільйон гривень

 • 11019 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. На Тернопільщині викрили групу, в яку входило 5 осіб, у яких вилучили близько 3 кг психотропних речовин вартістю понад 1 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Тернопільської області.

"Тернопільською місцевою прокуратурою, у взаємодії з правоохоронними органами, 12 лютого 2020 року викрито групу осіб, що розповсюджувала особливо небезпечні психотропні речовини на території Тернопільської, Рівненської, Хмельницької та Волинської областей", - сказано у повідомленні.

За версією слідства, два жителі міста Тернополя створили незаконну торгівельну мережу із продажу психотропних речовин та за допомогою власного інтернет-каналу продавали їх через "закладки", долучивши до цього ще 3 спільників.

В ході досудового розслідування проведено 8 обшуків та 2 огляди місця події у Тернопільській та сусідніх областях, під час яких вилучено близько 3 кг особливо небезпечних психотропних речовин, орієнтовною вартістю понад 1 млн грн. Також вилучено картки операторів стільникового зв’язку, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, грошові кошти, одержані злочинним шляхом в сумі 7000 доларів США, 200 Євро.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення 5 особам про підозру та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Досудове розслідування за ч.2 ст.307 КК України триває.

Нагадаємо, у столиці у чоловіка вилучили 12 кілограмів канабісу вартістю 2 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП