na-ternopilschini-za-kermom-kopiyki-pomer-cholovik

На Тернопільщині за кермом "копійки" помер чоловік

 • 10969 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. На Тернопільщині чоловік помер на кермом, внаслідок чого автомобіль марки "ВАЗ"-2101 злетів у кювет. Про це повідомляє УНН із посилання на відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області.

"…на узбіччі правоохоронці виявили автомобіль марки "ВАЗ"-2101, а в салоні мертвого чоловіка. Слідчі припустили, що його смерть наступила в результаті ДТП, яка трапилася між селами Городище та Вертелка Зборівського району", - сказано у повідомленні.

Проте під час огляду на тілі кермувальника правоохоронці виявили незначні тілесні ушкодження не характерні автопригоді. Сліди і саму причину смерті зміг пояснити судово-медичний експерт після розтину.

"Як з'ясувалося, 43-річний чоловік помер, керуючи автомобілем. В результаті цього, транспорт з'їхав у кювет. Причина смерті - хвора підшлункова. Автівку на узбіччі помітив водій іншого транспортного засобу. Він намагався реанімувати чоловіка, надаючи йому медичну допомогу. Саме таким чином на тілі загиблого з'явилися тілесні ушкодження", - додається у повідомленні.

Даний факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 115 ККУ з приміткою "природна смерть".

Нагадаємо, на Житомирщині взяли під варту водія автомобіля Mitsubishi - поліцейського, за участю якого сталася смертельна ДТП, у якій загинуло троє дорослих та одна дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП