na-tli-negodi-kiyiv-stav-chervonim-cherez-zatori

На тлі негоди Київ став "червоним" через затори

 • 11577 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Станом на 8:20 середи, 10 лютого, на тлі негоди у Києві помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

У заторах стоять проспект Перемоги, вулиця Жилянська, вулиця Саксаганського, Повітрофлотський проспект, проспект Валерія Лобановського, Велика Окружна дорога, Голосіївський проспект, Набережне шосе, проспект Любомира Гузара, Брест-Литовське шосе, проспект Степана Бандери та вулиця Богатирська.

Також "червоні" від заторів вулиця Народного Ополчення, проспект Науки, вулиця Михайла Максимовича, вулиця Юрія Іллєнка, вулиця Стеценка, вулиця Івана Виговського, Наддніпрянське шосе та вулиця Набережно-Рибальська.

На лівому березі Києва у заторах стоять проспект Миколи Бажана, вулиця Євгенія Харченка, проспект Петра Григоренка, Дарницьке шосе, Харківське шосе, вулиця Здолбунівська, Дарницьке шосе, Дніпровська набережна, проспект Соборності, Броварський проспект, бульвар Перова, вулиця Генерала Жмаченко, вулиця Братиславська, вулиця Миропільська, вулиця Курнатовського, проспект Романа Шухевича та вулиця Оноре де Бальзака.

Ускладнено рух на Південному, Дарницькому, Русанівському та Північному мостах, а також на мосту Патона у напрямку правого берега.

Негода у Києві

Негода у Києві почалась близько опівночі 8 лютого. Зокрема, розпочався снігопад. Перед початком опадів дорожники виконали превентивну обробку, передусім, мостів, вулиць із бруківки, спусків, зупинок громадського транспорту та сходів. Із початком снігопаду розпочалось й прибирання доріг та тротуарів, вказали у КМДА.

Так, за дві доби випало майже 30 см снігу.

Інспектори благоустрою напередодні склали понад 150 протоколів за несвоєчасне прибирання снігу.

При цьому на вечір 9 лютого у Києві було задіяно 415 одиниць спецтехніки для прибирання снігу. Очищенням вузьких тротуарів, зупинок громадського транспорту і сходів займався 251 працівник у складі 40 бригад із ручного прибирання. 

Уночі у столиці очікували новий снігопад. Найінтенсивніші опади прогнозували на ранок.

Водіїв закликали утриматись від поїздок на власних авто. А також не лишати машини на узбіччях, крайніх смугах доріг, аби не заважати роботі спецтехніки.

Українські Національні Новини

Київ