na-tli-negodi-zranku-u-kiyevi-zatori-skuvali-usi-mosti

На тлі негоди зранку у Києві затори скували усі мости

 • 22406 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Станом на 8:10 четверга, 11 лютого, на тлі негоди на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах — Північному, Південному, Дарницькому, Патона та Метро — ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва помітне невелике ускладнення руху вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Набережно-Лугова, Новокостянтинівська, Богатирська, Семена Скляренка, Олени Теліги, Ольжича.

Ускладнено рух проспектом Перемоги, Повітрофлотським проспектом, вулицями Жилянська, Михайла Грушевського, Володимирським узвозом, проспектами Любомира Гузара та Валерія Лобановського, вулицями Вадима Гетьмана, Народного Ополчення.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектом Миколи Бажана, Романа Шухевича та Броварським проспектом. Затори утворились на вулицях Братиславська та Гната Хоткевича в напрямку Броварського проспекта.

Доповнення

Відсьогодні із 7:00 діє тимчасове обмеження в’їзду великогабаритного транспорту до Києва через ускладнення погодних умов. Таке обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Великогабаритний транспорт буде запускатися до міста залежно від погодних умов та ситуації на дорогах.

Варто зазначити, що 11-12 лютого синоптики прогнозують сильний, мокрий сніг, хуртовини та похолодання у столиці.

Українські Національні Новини

Київ