na-tli-zayav-pro-mobilizatsiyu-u-rf-zakinchilisya-kvitki-na-nayblizhchi-aviareysi-do-krayin-z-bezvizom-roszmi

На тлі заяв про мобілізацію у рф закінчилися квитки на найближчі авіарейси до країн з "безвізом" - росЗМІ

 • 116179 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. На сайтах авіакомпаній та квиткових агрегаторів закінчилися квитки на найближчі рейси з росії до країн безвізового режиму, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Йдеться, зокрема, про рейси до Стамбула, Єревану, Баку, Ташкента.

У більшості випадків найближчі доступні рейси, які вдалося знайти журналістам, заплановані на п'ятницю, 23 вересня, а іноді й на 24 та 25.

За даними сервісу Aviasales, квиток на прямий рейс із Москви до Стамбула зараз можна купити не раніше п'ятниці, 23 вересня, і він коштує 76 тисяч рублів. Рейс виконує "Аерофлот". На сайті авіакомпанії цього квитка вже немає, найближчий доступний прямий рейс - 25 вересня (58,6 тисяч рублів). На сайті Turkish Airlines квиток на аналогічний рейс можна купити не раніше ніж на 24 вересня за понад 81 тисячу рублів.

Раніше

21 вересня володимир путін оголосив у росії «часткову мобілізацію». Влада рф стверджує, що має намір призвати на військову службу 300 тисяч людей.

Як повідомляв УНН, на тлі чуток про мобілізацію в росії різко зросли запити в Google "як виїхати з країни" та "відстрочка від армії".

Українські Національні Новини

Новини Світу