na-trasi-kiyiv-odesa-mikroavtobus-zitknuvsya-z-vantazhivkoyu

На трасі Київ - Одеса мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою

 • 13974 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 24 липня. УНН. Сьогодні вночі на автодорозі М-05 Київ - Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули двоє людей. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі патрульної поліції Одеської області.

"За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса з причепом не вибрав безпечну швидкість руху, не витримав безпечну дистанцію та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем КамАЗ, який здійснював маневр", - йдеться у повідомленні.

У результаті аварії водій мікроавтобуса загинув на місці, а його пасажир, від отриманих травм помер по дорозі до медичного закладу. Обставини ДТП будуть встановлені в ході слідчих заходів.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області, загиблим водієм мікроавтобусу Volkswagen виявився 46-річний чоловік. У лікарні помер його 25-річний син.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Слідство триває", - зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, на трасі Одеса - Рені сталася ДТП за участі вантажівки та мікроавтобуса. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП