na-trasi-kiyiv-odesa-pyaniy-cholovik-vikrav-na-azs-alkogol-i-tikav-na-kabrioleti

На трасі “Київ-Одеса” п’яний чоловік викрав на АЗС алкоголь і тікав на кабріолеті

 • 12030 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 7 червня. УНН. Патрульні в Одеській області влаштували погоню за чоловіком, який у нетверезому стані викрав на АЗС елітний алкогольний напій і сигарети і тікав на "кабріолеті". Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Одеської області, передає УНН.

Під час патрулювання на трасі “Київ-Одеса” до інспекторів звернулись працівники АЗС та повідомили, що невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння в магазині відкрито заволодів елітним алкогольним напоєм та тютюновими виробами й намагається втекти на автівці.

Патрульні за допомогою спецсигналів надали вимогу щодо зупинки транспортного засобу, але водій лише збільшив швидкість руху. Під час їзди водій кидався у патрульних скляними пляшками та іншими сторонніми предметами, чим наніс механічні пошкодження службовому автомобілю Mitsubishi Оutlender.

Переслідуючи автівку, патрульні намагались найнебезпечнішим способом зупинити водія, котрий рухався у відкритому автомобілі по типу “кабріолет” на великій швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві валютні шахраї відстрілювались, тікаючи від поліції

“Трьома екіпажами патрульних поліцейських та співробітниками КП „Любашівка“, було здійснено спробу зупинити транспортний засіб шляхом блокування, але водій продовжив рух по узбіччю. Автомобіль Volkswagen Golf було зупинено на 300-му км автодороги „Київ — Одеса“: патрульні попередили водія про можливість застосування вогнепальної зброї, після чого він зупинив свій транспортний засіб”, — зазначили у поліції.

На порушника склали адмінпротоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку).

Встановлено, що 35-річний водій причетний до скоєння низки інших правопорушень.

Усі обставини пригоди будуть з’ясовані слідчими.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП