na-trasi-odesa-kiyiv-stalas-smertelna-dtp

На трасі Одеса-Київ сталась смертельна ДТП

 • 18017 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Сьогодні, 29 січня, на трасі Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажних автомобілів та легковика. Двоє людей загинуло, ще двоє госпіталізовані. Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні, 29 січня, о 01.40 год. на 58 км траси Одеса-Київ, в районі населених пунктів Гребінки та Митниця, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажних автомобілів та легковика. Попередньо встановлено: водій автомобіля Volkswagen Passat здійснив зіткнення з вантажним автомобіля DAF. Після чого сталося зіткнення ще з однією вантажівкою Mercedes, під керуванням громадянина іншої держави", - йдеться у повідомленні.

В результаті ДТП 33-річний водій та пасажир легкової автівки загинули на місці аварії, ще один пасажир отримав травму голови. Водій автомобіля Mercedes з тілесними ушкодження доправлений до лікарні.

Наразі на місці ДТП працюють працівники поліції. З'ясовуються усі обставини аварії, встановлюються дані на потерпілих, опитуються свідки.

Нагадаємо, у селі Глибоке, що на Закарпатті, зіткнулося п'ять автомобілів - два автомобілі Renault Duster, Mercedes-Benz Vito, ВАЗ та ще один Mercedes-Benz, - внаслідок чого постраждало семеро людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП