na-truboprovodi-pivnichniy-potik-2-stalasya-avariya-povidomlyayut-pro-vitik-gazu

На трубопроводі "Північний потік-2" сталася аварія: повідомляють про витік газу

 • 118438 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Морське управління Данії повідомило про небезпечний витік газу в Балтійському морі поблизу газопроводу "Північний потік-2", у якому відбулося падіння тиску. Про це інформує AFP News Agency, передає УНН.

Деталі

Речник "Північного потоку-2" Ульріх Ліссек повідомив виданню, що ймовірно є витік у підводному трубопроводі. Аварія сталася у данській винятковій економічній зоні на південний схід від Борнгольму. Береговими службами як захід безпеки встановлено охоронну зону радіусом 5 морських миль.

Німеччина, куди виходить підводний трубопровід з росії, заявила, що в енергетичній лінії спостерігалося падіння тиску, причиною якої може бути витік газу.

За заявою представника "Північного потоку-2", вночі 25 вересня тиск в одній із підводних ниток газопроводу "Північний потік-2" впав із 105 бар до 7 бар.

Доповнення

Раніше Nord Stream 2 AG повідомила, що в ніч на 26 вересня диспетчер берегового майданчика “Північного потоку-2” зафіксував різке падіння тиску на нитці А. Про те, що сталося, були повідомлені берегові служби Німеччини, Данії, Швеції, Фінляндії та росії.

Морським судам порадили обходити район НП за п’ять миль.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Закопав тіло в лісі": СБУ затримала окупанта-ката із Бучі

     • 225978 переглядiв