na-utrimannya-arma-v-2018-rotsi-bulo-vitracheno-blizko-92-mln-grn

На утримання АРМА в 2018 році було витрачено близько 92 млн грн

 • 12968 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. На утримання Агентства з розшуку та менеджменту активів в 2018 році було витрачено близько 92 млн грн. Про це під час презентації у Києві заявив голова АРМА Антон Янчук, передає кореспондент УНН.

“Бюджетом на утримання АРМА в 2018 році було витрачено близько 92 млн грн. 92 млн грн коштувала державі вся діяльність АРМА”, — сказав Янчук.

З його слів, ця вартість включає у себе дві ключові функції — управління арештованим майном і розшук майна для цілей його арешту в кримінальних провадженнях.

“У межах функції з розшуку майна АРМА було розглянуто понад тисячу звернень від правоохоронних органів. За результатами звернень було арештовано понад 200 об’єктів нерухомого майна на загальну суму півмільярда доларів”, — додав він.

Як повідомляв УНН, у 2018 році Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) надіслало 81 запит до інших країн стосовно виявлення та розшуку активів у межах кримінальних проваджень.

Українські Національні Новини

Політика