na-velikden-okupanti-deportuvali-z-mariupolya-do-rosiyi-149-lyudey-zokrema-23-ditini

На Великдень окупанти депортували з Маріуполя до росії 149 людей, зокрема 23 дитини

 • 60361 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. На Великдень російські окупанти примусово вивезли з Маріуполя до росії 149 людей, серед яких 23 — діти. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, інформує УНН.

Цитата

"На Великдень окупанти депортували з Маріуполя до росії 149 людей, з яких 23 — діти. Всі зриви реальної евакуації до України призводять до посилення депортації маріупольців. Фактично, окупанти не приховують своїх намірів — обмежити в кількості населення Маріуполя, розселити переважно в районі морського порта для забеспечення його обслуговування. З самого початку ми наголошували, що єдина та головна мета контролю над Маріуполем є доступ до порту, як найглибшого на Азовському морі. І облаштування там військової бази. Все це має обслуговувати обмежена кількість населення. Тепер бачимо тенденцію до підтвердження та реалізації", — написав Андрющенко.

Нагадаємо

Верещук заявила, що гумкоридор для евакуації з Маріуполя на Великдень  відкрити не вдалося, тому що росія не підтвердила гарантію режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП