na-velikodni-svyata-v-kiyevi-patrulyuvatime-1-5-tis-pravookhorontsiv

На Великодні свята в Києві патрулюватиме 1,5 тис. правоохоронців

 • 13991 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. На пасхальні свята 15-16 квітня будуть працювати та здійснюватись заходи в 136 культових спорудах. Охороняти додатково будуть 1,5 тис. правоохоронців з низ 200 військовослужбовців Нацгвардії. Про це під час брифінгу повідомив начальник головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко, передає УНН.

"15-16 квітня на пасхальні свята будуть працювати та здійснюватись заходи в 136 культових спорудах. Охороняти додатково будуть 1,5 тис. правоохоронців з низ 200 військовослужбовців Нацгвардії. Будуть підсилені заходи біля культових споруд, тому прошу з розумінням віднестись до можливої перевірки речей", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порядок на Великдень забезпечуватимуть 25 тис. правоохоронців

Також будуть задіяні підсилені групи вибухотехніків.

"Напередодні було повідомлення про замінування одного з храмів. Це було хибне замінування, тому не виключаємо таких випадків і на пасхальних святах", - сказав А.Крищенко.

Окрім цього будуть працювати кінологи, при необхідності проводити обстеження, посилені наряди в метрополітені, в тому числі і військовослужбовців Нацгвардіі при ускладнених обстановках та додаткові перевірки в метрополітені.

Як зазначив А.Крищенко, встановлення металевих рамок не передбачається, правоохоронці перевірятимуть громадян за допомогою ручних металодитекторів.

Українські Національні Новини

Київ