na-viborakh-vzhe-zareyestruvali-odne-porushennya-z-oznakami-kriminalnogo-zlochinu

На виборах вже зареєстрували одне порушення з ознаками кримінального злочину

 • 10250 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Сьогодні, 31 березня, зранку правоохоронці вже зареєстрували одне порушення, пов'язане із виборчим процесом, яке має ознаки кримінального злочину. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Кількість тих правопорушень, які були кваліфіковані за ознаками кримінальних правопорушень і внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - 254, впродовж учорашнього дня їх було 4. Сьогодні станом на 11 годину додалось ще одне правопорушення, яке має ознаки кримінального злочину", - зазначив Варченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

За його словами, абсолютна більшість цих правопорушень кваліфіковані за статтею 160 ККУ ("підкуп виборця"), на другому місці – стаття 296 ККУ, пов’язана із хуліганськими діями під час виборчої кампанії та інші.

Нагадаємо, станом на 11 годину, за даними МВС, за одним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 158-2 (Фальсифікація виборчих документів) у Херсонській області.

Нагадаємо, за даними ЦВК, вибори в Україні відбуваються у штатному режимі.

Вибори президента України проходять в неділю, 31 березня 2019 року. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

У визначений час в Україні не відкрилось сім виборчих дільниць.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП