na-vinnichchini-advokata-vpiymali-na-khabari-v-30-tisyach-griven

На Вінниччині адвоката впіймали на хабарі в 30 тисяч гривень

 • 17974 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. У Вінницькій області викрито одного з місцевих адвокатів при одержанні хабара у сумі 30 тис. грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Вінницької області.

"Сьогодні, 7 листопада, викрито одного з місцевих адвокатів при одержанні неправомірної вигоди… Так, у ході проведення слідчих дій, отримано достатні дані про одержання адвокатом неправомірної вигоди у сумі 30 тис. грн з метою подальшої передачі їх уповноваженій особі для задоволення вимог позивача при розгляді цивільної справи", - йдеться в повідомленні.

Також, прокуратурою Вінницької області готується письмове повідомлення про підозру та відповідне клопотання про обрання запобіжного заходу затриманій особі.

"Тривають першочергові слідчі дії з метою установлення всіх обставин вчиненого злочину та можливо причетних до нього осіб", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Сумській області викрито суддю Зарічного районного суду міста Суми на висловленні прохання та отриманні 2 тис. доларів хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП