na-vinnichchini-cholovik-dvichi-potrapiv-za-grati-za-odne-pravoporushennya

На Вінниччині чоловік двічі потрапив за ґрати за одне правопорушення

 • 9486 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У Шаргородському районі Вінницької області поліцейські незаконно двічі застосували адмінарешт до чоловіка за скоєне одне правопорушення. Про це у Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

"Проведеною перевіркою органами прокуратури Вінницької області установлено, що у травні 2018 року дану особу Шаргородським районним судом визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення та призначено стягнення у виді 7 діб адміністративного арешту, яке він відбув у встановленому порядку в ізоляторі тимчасового тримання №5 ГУНП у Вінницькій області", - написав Лисенко.

За його словами, після відбуття адмінарешту у липні поточного року чоловіка знову затримали працівники Шаргородського відділу поліції за правопорушення, за яке в травні він уже поніс відповідальність, та безпідставно, повторно утримували в ІТТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колонії на Київщині в’язні вільно користувалися Інтернетом

"За вказаним фактом органами прокуратури Вінницької області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України", - додав він. 

Як повідомляв УНН, у Луцьку злочинця, винного у смерті неповнолітнього, побачили на свободі. У поліції пояснили, що в установі виконання покарань для засудженого не вистачило вільного місця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП