na-vinnichchini-prokhodit-festival-derevyanoyi-skulpturi

На Вінниччині проходить фестиваль дерев’яної скульптури

 • 130494 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. За підтримки фонду “МХП-Громаді” у Ладижині, що на Вінниччині, проходить фестиваль дерев’яної скульптури. Про це повідомили у пресслужбі Фонду передає УНН.

Деталі

“МХП-Громаді” став партнером фестивалю, підтримавши проєкт на 100 тис грн.

Цитата

“Зі звичайних дерев'яних колод скульптори з України і Литви створюють арт-об'єкти для українських парків. (...) Бажаємо натхнення майстрам: Андрій Кліщ та Сергій Кляпетура (Кам’янець-Подільський), Богдан Гладкий (Івано-Франківськ), Сергій Стеблюк (Рівне) та Маріус Пятраускас (Литва), нехай ваші роботи стануть окрасою українських парків”, – ідеться у повідомленні Фонду.

Нагадаємо

Раніше на Вінниччині за підтримки “МХП-Громаді” відбувся благодійний аукціон, на якому продавали картини дітей-переселенців. 

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який був створений у 2015 році для сприяння комплексному розвитку громад та інститутів громадянського суспільства в Україні.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство