na-vinnichchini-suditimut-viyskovosluzhbovtsya-yakiy-sprichiniv-smertelne-dtp

На Вінниччині судитимуть військовослужбовця за смертельну ДТП

 • 12893 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. На Вінниччині судитимуть військовослужбовця, який підозрюється у порушенні правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також загибель потерпілого. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно військовослужбовця однієї з військових частин Вінницької області. Старший солдат-контрактник обвинувачується у порушенні правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням установлено, що 23 вересня 2019 року старший солдат, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи технічно справним автомобілем "Урал 4320", не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонною електроопорою. У результаті цього один військовослужбовець загинув, а інший пасажир автомобіля одержав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, слідчі ДБР повідомили про підозру військовослужбовцю, який минулого року влаштував смертельне ДТП на Херсонщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП