na-vinnichchini-troye-pidlitkiv-vikrali-dva-avtomobili

На Вінниччині троє підлітків викрали два автомобілі

 • 11622 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. На Вінниччині поліцейські затримали трьох молодиків, які незаконно заволоділи двома автомобілями. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передає УНН.

"10 жовтня поліцейські затримали трьох молодиків, які незаконно заволоділи автомобілями "ВАЗ-2115" та "ВАЗ-2101", - йдеться в повідомленні.

До Погребищенського відділення поліції звернулись мешканці села Борщагівка з приводу угону їх автомобілів, що були запарковані на території власних домогосподарств.

Під час огляду прилеглих територій поліцейські виявили одну з автівок, що була викрадена. Орієнтування на другий викрадений автомобіль направили до сусідньої Київської області. Через декілька годин тетіївські поліцейські помітили викрадений "ВАЗ", що рухався в напрямку Одеси.

"На вимогу працівників поліції зловмисники не зупинились. Поліцейські почали переслідування транспортного засобу. Неповнолітній правопорушник, який перебував за кермом, не впорався з керування, з’їхав з дороги та перевернувся. Водій та його пасажири не постраждали. Правопорушниками виявились неповнолітні жителі Київської області 17, 15 та 17 років", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підозрюваних опитали, а автомобілі помістили на арешт майданчик. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння автотранспортом). За такий злочин передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Запоріжжі неповнолітній вчинив смертельну ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині троє підлітків викрали два автомобілі

     • 11622 переглядiв

    Обіг готівки в Україні зменшився на 9,1 млрд грн - НБУ

     • 8413 переглядiв

    Справа Марківа: МВС буде розслідувати загибель Рокеллі

     • 22738 переглядiв

    Тенісистка Цуренко достроково завершила сезон

     • 9705 переглядiв