na-vinnichini-politseyski-zi-strilyaninoyu-zupinili-netverezogo-vodiya

На Вінничині поліцейські зі стріляниною зупинили нетверезого водія

 • 8827 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Вінницькій області, неподалік села Махнівка екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль "ВАЗ 21099", яким керував нетверезий хмельничанин. На вимогу поліцейських зупинитись за порушення правил дорожнього руху водій не відреагував та почав тікати. Про це повідомляе УНН з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Згідно із повідомленням, близько третьої години ночі, під час несення служби поблизу села Махнівка екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль, водій якого, грубо порушивши правила дорожнього руху, їхав по зустрічній смузі руху. За допомогою світових та звукових сигналів поліцейські спробували зупинити водія, але він не відреагував та почав тікати.

"Водій автомобіля неодноразово виїжджав на зустрічну смугу, створюючи небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Аби не наражати на небезпеку оточуючих та зупинити правопорушника, поліцейські застосували зброю. Пострілом у заднє колесо автомобіль був зупинений", - зазначено у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом знаходився 29-річний житель Хмельницької області з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Цей факт засвідчив "Драгер", показавши значення 0,96 проміле.

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУПаП.

Раніше УНН повідомляв, що підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП у Краснограді на Харківщині, який влаштував перегони з поліцією після смертельного наїзду на чоловіка, поліцейські зупинили зі стріляниною по колесах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП