na-viyskoviy-bazi-v-kanadi-stavsya-vibukh-postrazhdalo-10-lyudey

На військовій базі в Канаді стався вибух: постраждало 10 людей

 • 16461 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. На військовій базі "Комокс" Збройних сил Канади на острові Ванкувер (канадська провінція Британська Колумбія) пролунав вибух, внаслідок якого 10 людей отримали поранення. Про це повідомляє УНН із посиланням на CBC.

Деталі

За словами представника бази капітана Бреда Літтла, вибух стався близько 9 години ранку за тихоокеанським часом у будівлі казарми, що не використовується.

За попередньою інформацією, у будівлі казарми, де наразі проводяться ремонтні роботи, пролунав вибух побутового газу. Сталося часткове обвалення будівлі.

На місце події було відправлено кілька машин швидкої допомоги, зокрема санітарна авіація з бригадою інтенсивної терапії.

У заяві для CBC йдеться, що шістьом постраждалим надали допомогу в медсанчастині військової бази, ще троє були доставлені до лікарні у стабільному стані.

Один пацієнт у тяжкому стані був доставлений до лікарні на гелікоптері.

Офіційну причину вибуху наразі не розкривають.

Водночас в.о. командира підполковник Майк Джульєт сказав, що вибух стався в житловій будівлі, яка була на ремонті, і тепер вона сильно пошкоджена.

Нагадаємо

Вчора, 18 листопада, на заводі зброї в невеликому південному місті Румунії стався вибух. У результаті четверо людей загинули, ще четверо отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу