na-volini-zitknulisya-shvidka-i-vantazhivka-ye-zagibliy

На Волині зіткнулися "швидка" і вантажівка, є загиблий

 • 9912 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У Волинській області сталася ДТП за участі автомобіля "швидкої допомоги" та вантажівки. У результаті загинула одна людина, ще троє потрапили в реанімацію. Про це повідомляє УНН, посилаючись на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, сьогодні по 13 годині на перехресті доріг поблизу села Оконськ зіткнулися автомобіль швидкої медичної допомоги та вантажівка.

"Автомобіль екстреної медичної допомоги Peugeot Boxer під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою Volvo, за кермом якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області", - повідомили в поліції.

У результаті автопригоди помер 75-річний пасажир "швидкої". Водія "швидкої", 56-річного фельдшера, а також 42-річну доньку померлого, госпіталізували в реанімацію.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група.

"Попередньо, слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого", - прокоментували у відомстві.

Нагадаємо, на трасі "Київ-Чоп" сталася масштабна ДТП за участі 7 транспортних засобів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП