na-vorozhomu-blokposti-u-vasilivtsi-rosiyani-perestali-vipuskati-cholovikiv-do-35-rokiv

На ворожому блокпості у Василівці росіяни перестали випускати чоловіків до 35 років

 • 136495 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. На російському блокпості у Василівці на Запоріжжі чоловіків віком від 18 до 35 років сьогодні не пропустили в сторону Запоріжжя. Про це повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Вже сьогодні на ворожому блок-пості у Василівці чоловіків віком від 18 до 35 років не пропустили в сторону Запоріжжя. Й така практика буде продовжуватись. Мета окупантів - мобілізація наших чоловіків в якості «гарматного м’яса» на фронт», - написав Федоров.

Деталі

За його словами, у 2014 році у так званих "л/днр" окупанти влаштовували справжнє полювання на чоловіків. Те ж саме вони вчинять і на ТОТ Запорізької та Херсонської областей.

«Необхідно вже зараз або намагатись виїжджати в сторону Запоріжжя, або обрати альтернативний шлях - в сторону Грузії через тимчасово окупований Крим», - зазначив Федоров.

Доповнення

17 вересня міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомляв, що з міста та області евакуація стає дедалі складнішою та небезпечнішою. Виїхати з окупованих територій Запорізької області можна через Крим та Василівку, але дорога ризикована та складна.

Українські Національні Новини

Суспільство