na-vugilniy-shakhti-v-kitayi-zaginuli-pyatero-lyudey

На вугільній шахті в Китаї загинули п'ятеро людей

 • 8416 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Аварія на вугільній шахті на сході Китаю забрала життя п'яти гірників, ще один залишається заблокованим під землею. Як повідомляє в суботу агентство "Сіньхуа", інцидент стався в п'ятницю на одному з вуглевидобувних підприємств у місті Лун'янь (східна провінція Фуцзянь), передає УНН.

На момент аварії в забої перебували дев'ятеро людей. До теперішнього моменту підтверджена загибель п'ятьох, один постраждав, ще двоє гірників були підняті на поверхню без будь-яких травм.

Рятувальники продовжують пошук зниклого гірника. Про причини аварії, а також що конкретно сталося в забої, інформації не надходило.

Повідомляється, що директор підприємства затриманий. Розпочато розслідування інциденту.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, близько 9:04 за Києвом сталося задимлення в шахті компанії “Уралкалій”. Всього в стовбурі шахти працювали 17 осіб: вісім з них вийшли на поверхню, вони не постраждали. У зоні задимлення залишалися заблокованими дев’ять осіб — співробітники підрядної організації “УС-30”. На місці НП діє оперативний штаб, роботу якого очолює губернатор Пермського краю Максим Решетніков.

Як повідомляв УНН, рятувальники виявили тіло дев’ятого робітника, який разом з колегами був заблокований і загинув через задимлення в шахті у Солікамську.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП