na-vulitsyakh-pereviryayut-dokumenti-cholovikiv-u-mariupoli-okupanti-gotuyutsya-do-provedennya-mobilizatsiyi

Перевіряють документи на вулицях: у Маріуполі окупанти готуються до мобілізації

 • 119591 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти готуються до проведення мобілізації – почалися перевірки документів просто на вулицях міста. Про це у Telegram повідомила Маріупольська міська рада, інформує УНН.

Цитата

"Псевдореферендуми та так зване "приєднання" окупованих територій до рф відкрили шлях до проведення мобілізаційних заходів. Маріупольські колаборанти вже підготували відповідні рішення", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Раніше міськрада повідомляла про документ окупаційної адміністрації щодо проведення мобілізації у Маріуполі. У ньому йшлося про бронювання робітників швидкої медичної допомоги на час мобілізації. Наразі почалися перевірки документів просто на вулицях міста.

"Людей з донецькою реєстрацію відправляють одразу на фронт. Крім того, у місті почали ревізію укріплень, окупанти готуються до оборони, бо ЗСУ наступає", - зазначили у відомстві.

У міськраді закликають місцевих мешканців будь-яким способом намагатися уникнути мобілізації.

Доповнення 

У Маріуполі російські окупанти можуть мобілізувати  10 тисяч чоловіків на війну проти України. Підставою для цього стануть фіктивні результати псевдореферендуму.

Українські Національні Новини

Війна