na-vyizdakh-do-odesi-pochali-pratsyuvati-dodatkovi-posti-politsiyi

На в'їздах до Одеси почали працювати додаткові пости поліції

 • 9856 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Від учора в Одесі посилили наряди поліції, розпочали роботу додаткові мобільні пости на в’їздах до міста. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Ігор Бабич під час робочої наради, до служби в Одесі залучили додаткові спільні наряди з Національною гвардією. Крім того, на вулиці міста вийдуть додаткові наряди патрульної поліції.

"Ми забезпечуємо перекриття всіх в’їздів в населений пункт шляхом виставлення додаткових мобільних блокпостів, контролю за використанням транспорту щодо незаконного переміщення товарів, заборонених в обігу", – зазначив Бабич.

Також він повідомив, що у самій Одесі, починаючи зі вчорашнього дня, планується поетапне нарощування сил, залучених до пішого та автомобільного патрулювання вулиць та громадських місць міста. Додатково на службу залучать 100 працівників спецпідрозділів поліції.

Крім того, за словами начальника Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергія Тіхонова, в рамках розкриття замаху на вбивство активіста Олега Михайлика в Одесі залучили повністю весь блок кримінальної поліції області. До одеського регіону вже відрядили представників центрального апарату Департаменту карного розшуку.

"Є інформація, яка в подальшому буде сприяти розкриттю саме цього злочину. Ми розуміємо низку конфліктів, які відпрацьовуємо. Зараз допитуємо свідків. Слідчими призначені експертизи щодо зброї, яка була застосована під час вчинення злочину", – зазначив Тіхонов.

Як повідомляв УНН, з 25 вересня на вулиці Одеси та області вийдуть посилені патрулі поліції та гвардійці

Українські Національні Новини

Кримінал та НП